Let op: op 1 juli 2022 stopt KPN met deze dienst. Lees meer over deze wijziging en bekijk de mogelijkheden op kpn.com/vergaderen.

Hoe werkt het

Met de Online Service boekt u 7 dagen per week en 24 uur per dag online telefonische vergaderingen. Naar keuze ook met webconferencing, u kunt dan tijdens de telefonische vergadering een presentatie tonen of een applicatie laten zien. Terugkerende vergaderingen zijn eenvoudig te reserveren. Zo hebt u altijd een volledig overzicht van uw geboekte vergaderingen en wijzigen of annuleren is zo gedaan. Aanvraag en bezit van een Online Service account is kosteloos.


Voordelen

Of u nu regelmatig of incidenteel vergadert, met de Online Service brengt u snel en betrouwbaar mensen bij elkaar.


 • 24/7 telefonisch vergaderingen boeken
 • Een overzicht van al uw reserveringen
 • Kant-en-klare e-mail bevestiging
 • 'Last minute’ boekingen.

Faciliteiten

Met de Online Service beschikt u automatisch over een aantal handige faciliteiten:
 • Terugkerende vergaderingen - Boek eenvoudig meerdere vergaderingen tegelijkertijd. Handig bij bijvoorbeeld een wekelijks overleg. Er kan gekozen worden voor een dagelijks, wekelijks of jaarlijks herhaalpatroon.
 • Overzicht van uw geboekte vergaderingen - In één oogopslag heeft u inzage in al uw geboekte vergaderingen.
 • Wijzigen en annuleren - Wijzigen en annuleren is mogelijk tot één uur voorafgaande aan de geplande aanvangstijd.
 • Dial-out vergaderingen - Standaard bellen deelnemers zelf naar de vergadering. U kunt deelnemers echter ook door een operator laten bellen.
 • Kant-en-klare e-mailbevestiging voor deelnemers en voorzitter - U kunt vanuit de portal een bevestiging versturen naar de voorzitter en alle deelnemers. De aanvrager ontvangt ook een bevestiging.
 • Adresboek - Het aanleggen van een adresboek met e-mailadressen en telefoonnummers biedt uitkomst bij het versturen van e-mail bevestigingen en dial-out vergaderingen.
 • Collega's machtigen om te boeken - U kunt meerdere personen machtigen om te boeken onder uw contract. Dit is bijvoorbeeld handig voor managementondersteuners in een duobaan.
 • Toelichting bij de bevestiging - Bij het versturen van een bevestiging kan de aanvrager een toelichting intikken die op de bevestiging komt (bijv. de vergaderagenda).
 • Personalisatie - In de boekings-wizard kunt u uw persoonlijke voorkeur opgeven (de vragen die tijdens het boeken worden gesteld), zoals de vergaderopties. Hierdoor kost het boeken u minder tijd.
 • Audio opname - In de boekings-wizard kunt u kiezen voor het maken van een audio opname van uw vergadering. De opname start automatisch zodra de vergadering begint. Het maken van een opname kost € 30,00 (excl. BTW) plus de kosten voor een (extra) deelnemer.

Veelgestelde vragen

U kunt een Telefonische Vergadering telefonisch boeken, maar ook online via het internet. Om gebruik te maken van deze Online Service heeft u wel eerst een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier Online Service.

In de Online Service portal heeft u altijd een volledig overzicht van al uw geboekte vergaderingen. Door het gebruik van voorkeursinstellingen kunt u sneller een reservering maken dan telefonisch via de KPN operator. Ook handig voor het boeken van vergaderingen na openingstijd.

U kunt iemand anders machtigen om ook te boeken op uw contract. Handig als u een duobaan heeft of parttime werkt. De nieuwe gemachtigde ontvangt binnen twee werkdagen per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanvraag en bezit van een Online Service account is kosteloos. De kosten van Telefonisch vergaderen zijn € 0,15 per deelnemer per minuut voor de gereserveerde periode. U kunt aanvullend Webconferencing boeken voor € 0,15 per deelnemer per minuut . Wilt u dat de deelnemers worden gebeld (zogeheten dial-out), dan wordt op basis van tariefzone additionele kosten per minuut in rekening gebracht . Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact met ons opnemen via 0800 0156 of conferencing@kpn.com. Let wel, de organisator/voorzitter betaalt in alle gevallen de kosten voor de voorzitter en deelnemers. Deelnemers betalen alleen het gebruik van de eigen telefoon. Eens per twee maanden (of naar keuze maandelijks) worden de kosten via een aparte nota in rekening gebracht.

Wijzigen en annuleren van een vergadering is mogelijk tot één uur voorafgaande aan de geplande aanvangstijd. Bij wijzigen en annuleren binnen een uur voor aanvang van de vergadering, wordt 100% van de geboekte capaciteit in rekening gebracht.

De Online Service is ideaal voor het boeken van een terugkerende vergadering. Met een periodieke vergadering kunt u een reeks vergaderingen in één keer vastleggen.

Ja, alle deelnemers kunnen gebruik maken van een telefoonnummer in het land waar ze verblijven en voorkomen zo onnodige internationale gesprekskosten. Na inbellen werkt alles hetzelfde als bij inbellen vanuit Nederland: de gebruiker hoeft alleen de toegangscode in te toetsen. U kunt bij uw reservering ook aangeven dat het om een internationale vergadering gaat. U krijgt dan Engelse meldteksten in uw vergadering en ook de operator staat u in het Engels te woord in het geval van operator assistentie.

U kunt vergaderingen boeken tot maximaal 50 personen. Echter, de praktijk heeft uitgewezen dat vergaderen met meer dan 15 personen ten koste gaat van de vergaderkwaliteit. Een Event Call is een Conferencing dienst die op maat is gemaakt om een grote groep mensen tegelijkertijd te bereiken.

Staat uw vraag er niet bij? Bel de klantenservice op 0800 0156 (vanuit het buitenland +31 88 11 88 770) of mail naar conferencing@kpn.com.

Openingstijden klantenservice

Operatorassistentie en klantenservice is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.
KPN Call Me Back

Hulp nodig?

Start een chat +